Referencer

Inspirerende og underholdende foredrag, der krydrer en klassisk konferencedag fyldt med tunge PowerPoint præsentationer!


Caroline Erritzøe - Lolland Kommune 

Nyt - ikke set eller hørt før. Inspirerende. Musikalsk (og det er ikke en selvfølge). Dynamisk. Tankevækkende. Selv en skeptiker overgiver sig. Kort sagt charmerende og supergodt :D


Charlotte Hald - Onkologisk Afdeling, Herlev og Gentofte Hospital  

Det var virkelig godt og hang bare så fint sammen med den dag vi havde haft med introduktion til nyt borgerdesign samt kreative processer ifbm. ny forebyggelses- og anbringelsesstrategi. Fedt oplæg, dejligt underholdende med tilpas let forståeligt teoretisk krydderi, der var godt formidlet og sammensat


Tanja Nyborg, Chef - Aarhus Kommune 

De var simpelthen så fantastiske. De formåede at komme efter et meget tørt og meget kedeligt og akademisk oplæg - at trække tråde med fra det kedelige og gøre det sjovt, interessant og meget mere fordøjeligt. Er virkelig imponeret over de to herrer!! Imponerende ide-generering. Imponerende hurtigt opfattende. Bravo!


Jeanette Kjær Christiansen - Fredericia Bibliotek

Vi har brugt Mads og Pede B i forbindelse med en serie ledelsesudviklingskurser og kan varmt anbefale dem. De er meget inspirerende og formår at formidle viden om kreativitet og innovation på en tilgængelig, underholdende og samtidigt fagligt anvendelig måde.


Jonas Schmidt Funch - Region Sjælland 

Deres foredrag var både relevant, inddragende og forfriskende. Nogle gange har man brug for, at få vendt ting lidt på hovedet og se dem fra en anden vinkel-og det må man sige, at både Mads og Pede B er eminente til! Det var virkelig imponerende. Tusind tak for et rigtig godt foredrag!


Henriette Larsen - Coop Danmark 

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt & Booking

Hvis du ønsker at booke et foredrag med Mads Korsgaard og Pede B, eller hvis du har spørgsmål,  kan du udfylde formularen - nemt og enkelt. Vi svarer så hurtigt vi kan!